Hypotheken

Het aanbod aan hypotheken is groot: diverse geldverstrekkers, hypotheekvormen en variaties daarop. Moeilijk om een keuze in te maken. Bovendien: hoeveel hypotheekverstrekkers kunt u noemen? De grote banken kennen we allemaal, maar er zijn in Nederland zo’n 40 geldverstrekkers beschikbaar, het is niet eenvoudig om daar overzicht in te behouden.

Wekelijks zijn er wijzigingen in de rentestand. En dit is niet het enige belangrijke onderdeel: ook de voorwaarden, administratieve afhandeling en betrouwbaarheid.

Hiermee is eigenlijk al onze taak omschreven: het overzicht behouden, een goede selectie maken, en samen met u tot het juiste voorstel komen.

Dit doen wij op basis van persoonlijk overleg, en daar nemen we graag de tijd voor. Ook wanneer u alleen nog “ideeën” heeft over mogelijke aankoop van een woning, verhuizing of verbouwing. Daar worden we graag bij betrokken, om mee te praten over de mogelijkheden. Een eerste gesprek is daarbij natuurlijk ook altijd vrijblijvend.

Bij deze advisering en bemiddeling werken wij geheel onafhankelijk. Ook de manier waarop onze werkzaamheden worden vergoed is geheel transparant, zie daarvoor DVD en Beloning .

Ter ondersteuning van dit werk, en voor u ter informatie en voorbereiding vindt u op deze internetsite ook enige nuttige onderdelen:

Ter voorbereiding op een afspraak kunt u ook zelf al uw gegevens invullen, inclusief bijbehorende zaken als uw huidige situatie, en enige wensen omtrent  uw hypotheek. Hiermee krijgen wij al een wat beter beeld van de situatie en uw wensen, en kunnen wij ons advies al direct wat beter hierop afstemmen. Hartelijk dank voor uw moeite! Klik op Inventarisatie hypotheekgegevens ter voorbereiding.

We gaan echter wel uit van het principe dat een hypotheek echt maatwerk is: de beste oplossing is voor iedereen anders. Daarom maken wij ook liever een afspraak met u om te inventariseren hoe de situatie is en wat de wensen zijn, om op die manier gezamenlijk tot het juiste voorstel te komen. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op!

Algemene informatie kunt u verder ook nog vinden op de volgende sites:

Kwaliteitskeurmerk
Handige informatie verdeel in diverse omstandigheden
Waarborgfonds
Eindcontrole advisering en bemiddeling